Järjestöpäivät siirretään myöhempään ajankohtaan

SDP on tänään päättänyt siirtää puolueen järjestöpäivät viranomaisten suositusten perusteella. Järjestöpäivät siirretään myöhempään ajankohtaan, jossa ei ole nykyisen kaltaista terveydellistä riskiä.

Tänään julkaistun suosituksen mukaisesti suurien yleisötapahtumien järjestämistä ja niihin osallistumista on syytä välttää toukokuun loppuun asti. SDP:n järjestöpäivien osallistujille on tänään lähdössä viesti, jossa kerrotaan kaikki peruuntumiseen liittyvät tiedot.

SDP haluaa omalla toiminnallaan kaikin tavoin estää koronaviruksen leviämistä. Seuraamme myös jatkossa viranomaisten ohjeita ja tiedotusta tarkasti ja nojaamme kaikessa päätöksenteossa terveysviranomaisten suosituksiin.

SDP peruuttaa myös kaikki pienemmät yleisötilaisuudet pääsiäisen yli ja järjestää vain välttämättömät sääntömääräiset kokoukset ja suosittaa samaa SDP:n piireille, kunnallisjärjestöille sekä puolueosastoille. Vapputapahtumien toteuttamisen osalta seurataan tilanteen kehittymistä ja tilaisuuksien toteuttamiseen tulee lähempänä ohjeistus puolueelta.